15
feb
2012

Lördagslivet i Rio väcker kärleken

 

Den anlagda parken i Flamengo är ett av Rios sju underverk

Här kommer en krönika om en helt vanlig lördag i februari i en av världens skönaste städer. Läs här.

4 Svar

  1. Hej Henrik!
    Jag tyckte om din skildring av Rio där du bor! Och jag läser också dina bidrag till Sydsvenskan då och då! Efter att ha bott i Lund i tolv år var det roligt att läsa din jämförelse mellan 1 kvadratkilometer Rocinha och några hundra kvadratkilometer Lund! Jag vet inte hur intresserad du är av att se ett forskningslab vid UFRJ, Ilha do Fundão, från insidan men om lusten faller på får du du gärna höra av dig! Nu ska jag ta mig en cykeltur till Reserva Ecologica i slutet av “vår” strand och hälsa på “mina” två jordugglor som bor där!
    Bästa hälsningar
    Erik

Kommentera