23
jan
2018

Afonso Alves-podden

Afonso Alves-podden

Afonso Alves-podden är inne på sista spurten. Endast 34 avsnitt.

När jag flyttade till Brasilien sammanföll det med brasseboomen i Allsvenskan. Jag bevakade övergångarna och fick intervjuer med nästan alla spelare innan de landade i Sverige. Det bästa reportaget blev om Afonso Alves, Paulinho och Bosco som publicerades av Offside under rubriken »Pojkarna från Brasilien«. På grund av det repet och min bevakning av Afonso Alves blev jag i veckan uppringd av Johan Dykhoff som har en podd på Svenska Fans om Afonso. Det blev ett härligt samtal där jag avslöjade mina bristande kunskaper om svensk fotboll, vilket hat jag bär på mot Neymar och vem som ligger på min topp-sju-lista över mina favoriter i den brasilianska fotbollen. Lyssna på podden här.

1 Svar

Kommentera