15
sep
2013

Brasilien under utveckling

Utvecklingen av Brasilien tar tid...

Ursäkta att det blivit lite dött här. Jag har varit i Sydafrika för ett nytt bokprojekt, samtidigt som jag slutfört min nya brassebok ”Gräset är alltid grönare i Brasilien” som släpps på bokmässan i GBG. Jag har också börjat blogga åt Offside som stjäler lite tid från denna blogg. Men här kommer krönikan ”Fotboll i ett raserat Brasilien” som gick i HD i söndags och här kommer mitt senaste inlägg i Brassebloggen om ”Massören som blev målvakt”. De mest intressanta berättelserna i Brasilien nu rör hur regeringen försöker tillfredsställa protesternas krav från i somras, och hur mensalão-rättegången ser ut att bli en riktigt cliffhanger… Motståndet från den egna läkarkåren att ta in utländska läkare är också något intressant som jag hoppas kunna få återkomma till.

Kommentera