5
aug
2012

Bussdrömmen som fick punktering

En vanlig dag på en av Rios 917 busslinjer

När jag besökte min gamla hemstad i somras ville jag visa upp kontrasten mellan det svenska och brasilianska samhället för min dotter. Det gick inte så bra. Rio och Malmö har mer än Limhamnsjesus ihop. Här kommer en krönika om en tur med Linje 6 från Riseberga till Triangeln. Läs här.

4 Svar

  1. Jonas

    Jag satt på buss 485 ett helt år och fick uppleva hela registret: buss som inte kom, buss som körde mot trafiken när det var totalt stopp, gupp på vägen som gjorde att alla flög upp 20 cm, överfull buss där man bokstavligt talat satt i framrutan, osv. Oftast såg man bara bussar och taxibilar på morgonen när alla skulle in till staden, i en enda lång kö. Hur dom ska fixa detta till VM och OS förblir en gåta.

Kommentera