23
jun
2010

Köp bröllopet och vinn en konjakskupa

Kungliga familjen

Tack vare bråket mellan SVT och världens ledande nyhetsbyråer vet de flesta i Brasilien inte om att Silvias dotter gifte sig i helgen. Inga rörliga bilder sändes. I stället är det den tryckta skvallerpressen som marknadsför den rojalistiska yran. Brasilianska Caras, en av världens största skvallertidningar, gör ett ordentligt utvik på tretton sidor om bröllopet i Stockholm. Köper man veckans nummer får man dessutom en gratis konjakskupa. Än är det inte så många som nappat. Försäljerskan i min tidningskiosk på hörnet vet svaret.

– Hans mun påminner ju om en paddas. Klart ingen vill läsa honom. Varför gifte hon sig inte med en snygging i stället?

2 Svar

 1. Julia Espinosa

  Hej!

  Utanför ämnet på det här inlägget. Men, jag tror du har fel om Dilma. Enligt den senaste opinionsundersökningen leder hon med 40% av rösterna. Jag tror hon vinner.

  MVH
  Julia Espinosa

 2. Hej Julia,

  jag tror också hon vinner. Men det är Lulas propagandamaskin som fått opinionssiffrorna att stiga. Inte hon själv. Sedan i januari, då hon endast hade femton till sjutton procents stöd, har hon inte ställt upp på några intervjuer med pressen. Ingen vet mer om Dilma än vad Lula säger om henne. Jag tror dessvärre att partiets taktik är att hon ska uttala sig så lite som möjligt för att undvika grodor och bråk. Ungefär som med Cristina Kirchner i Argentina. Hon ställde inte upp på en enda intervju under presidentkampanjen och valdes på sin mans meriter. Nu kommer antagligen Dilma bli vald på Lulas meriter.

Kommentera