23
feb
2011

Rio, mitt Rio

Inloppet till Guanabaraviken har förtrollat många

För att undvika det opersonliga resetipsandet har Sydsvenskans söndagsbilaga inlett artikelserien “Min stad”. Tanken är att tidningens medarbetare ute i världen ska bjuda på sina bästa personliga tips till den stad de lever i. Hittills har serien varit i Tokyo, Istanbul, Bangkok och Narobi. I söndags var det min tur att ta läsarna till Rio de Janeiro. Läs här mina fem bästa tips under rubriken “Rio bortom turistfällorna”.

3 Svar

  1. Fille

    Bra artikel, blir sugen att besöka Rio igen. Urca är underbart, kommer ihåg när jag satt på där på betongkanten en tidig eftermiddag och bara njöt av stunden tillsammans med en kompis när en “pipmad” Honda Civic körde förbi med en Infinite Mass-låt dundrande ur stereon.

    Det var tider det.

Kommentera