2
okt
2010

Världens största inkomstklyfta

Det har varit så mycket i veckan att jag inte hunnit lägga ut allt jag skrivit. Här kommer en analys om varför Latinamerika är världens mest orättvisa kontinent. Den publicerades i tisdags tillsammans med denna storyn. När min fantastiske redaktör, Kinga Sandén, bad mig skriva analysen och hålla mig till 2 000 tecken tappade jag först andan. Nu är det ett skämt bland mina kollegor.

– Hej, kan du förklara varför Latinamerika är världens mest orättvisa kontinent. Max 2000 tecken. Okej?

Saken är den att det krävs snarare ett verk i tre delar eller i alla fall en bok. Men jag gjorde ett försök och min redaktör tyckte det blev bra. Läs här.

3 Svar

  1. En bok kan väl vem som helst skriva. Förklara hur allt hänger ihop på 2000 tkn är en riktig konst. Du lyckades ju dessutom otroligt bra.

  2. Good publish. I was checking continually this weblog and I am inspired! Very beneficial details specifically the final area I deal with this kind of info a whole lot. I utilised to be searching for this distinct info for a pretty lengthy time. Thank you and fantastic luck.

Kommentera