22
mar
2016

Slaget om Brasilien II

Ett par går till anti-Dilmademonstrationen i Rio medan sin hemhjälp i vit uniform.

Ett par går till anti-Dilmademonstrationen i Rio medan sin hemhjälp i vit uniform.

Det är inte alltid man lyckas, men när det gäller min rapportering om den aktuella krisen i Brasilien blev jag angripen från både höger och vänster. Här är några av artiklarna jag skrev och några andra rapporter. 1 »Historiska massproteser över hela Brasilien«. 2. »Protesterna mot Dilma Rousseff växer i Brasilien« Och här är två viktiga bakgrundsberättelser. 1. »Brazil Is Engulfed by Ruling Class Corruption and a Dangerous Subversion of Democracy«. 2. »Dilma Rousseff’s Watergate«. Innan man drar några slutsatser är det viktigt att veta vad man pratar om.

2 Svar

  1. John

    Inte konstigt att du blir attackerad utav de höger och vänster. Du borde se det som konstruktiv kritik. Det som gör din nyhets rapportering så oseriös är att dina sympatier för PT lyser igenom alldels för stark. Som journalist borde du försöka va så objektiv som möjligt. En bra journalist ska inte filtrera sanningen med sina egan politiska åsikter.

  2. Christian

    Hej Henrik, Jag läste igenom dina artiklar igen och från att ha tolkat dem som vinklade måste jag säga att jag nu tycker att dem är objektiva. Du låter båda sidor komma till tals och det är ju så bra journalistik ska fungera. Keep up the good work!

Kommentera