11
jun
2011

Stjärnan som tappade greppet

 

Innanför denna port försvann Eliza Samudio den elfte juni 2010

I dag har det gått exakt ett år sedan älskarinnan till den brasilianske målvaktshjälten Bruno försvann spårlöst. Polisutredningen misstänker att Eliza Samudio mördades och styckades av en yrkesmördare. Resterna ska ha ätits upp av fyra rottweilers i en trädgård. Tidigare i år åkte jag upp till mordplatsen och intervjuade domare, polis och åklagare i det som blivit ett av fotbollshistorien mest uppmärksammade mord. Jag lyckades till och med stöta ihop med den misstänkte yrkesmördarens fru och barnbarn. Det nio sidor långa reportaget är publicerat i månadens nummer av Café. Läs här gratis.

3 Svar

 1. Fille

  Hejsan Henrik,

  jag kan inte hitta reportaget på Cafés hemsida.

  Hälsningar,
  Fille

 2. Tyvärr så har de inte lagt ut det. De vill att man köper tidningen. När nästa nummer kommit ut hoppas jag att de lägger ut repet på sajten. Lovar att dela det direkt på bloggen då.

 3. För första gången har nu Bruno vittnat om anklagelserna. Föga förvånande ber han polisen söka efter Eliza som enligt honom lever fortfarande… För er som kan portugisiska läs här

  – Já que procuraram a mulher morta, do começo ao fim, por que não começam a procurar ela viva? Porque não abrem investigação? Porque tenho que passar por essa humilhação dentro de presídio, onde as pessoas me olham com olhar de ódio e se esquecem do que eu fiz, se esquecem de quem eu sou de verdade? – disse o jogador.

  Leia mais sobre esse assunto em http://oglobo.globo.com/rio/mat/2011/06/28/em-depoimento-deputados-mineiros-ex-goleiro-bruno-nega-ter-matado-eliza-samudio-924784639.asp#ixzz1QiWXM1Jy
  © 1996 – 2011. Todos os direitos reservados a Infoglobo Comunicação e Participações S.A.

Kommentera