6
apr
2014

»Världens blickar riktas mot Brasilien«

Fullsatt på Chinateatern under DN:s Utrikesdag

Dagens Nyheters utrikesdag blev en utsåld succé som lockade över 1 200 betalande gäster till Chinateatern i Stockholm. På programmet var allting ifrån krisen i Ukraina och konflikten i Syrien till problemen i den svenska skolan och hur högerextremismen breder ut sig inför EU-valet. En av programpunkterna var “Världens blickar riktas mot Brasilien” där jag och börsanalytikern Pia Gripenberg pratade om allt det som väntar Brasilien den närmsta tiden. Jag fick även svara på en fråga från publiken om hur det gick till när jag fick min första intervju med Lula da Silva och så berättade jag om likheterna mellan Sverige och Brasilien när det gäller att finna konsensus. Se inslaget här (börjar 02.04 in i programmet) eller på Kunskapskanalen som sände inslaget under rubriken “Blicken mot Brasilien“.

1 Svar

Kommentera